Consulteu la Memòria CEPTA 2016

Tota l'activitat de la Confederació Empresarial a un clic

Compartir

CEPTA ha presentat durant aquest mes de juliol la MEMÒRIA ANUAL 2016, la miscel·lània que recull l'activitat duta a terme per la confederació empresarial durant aquest període. 
 
El document recull les dades bàsiques de la confederació empresarial -missió, valors, objectius, acta de constitució- i també xifres rellevants sobre l'economia de les comarques de Tarragona durant el darrer any, així com el recull de l'activitat duta a terme a les instal·lacions de CEPTA durant el passat exercici. 
 
Del conjunt de les tasques dutes a terme, en destaquen actuacions com el desplegament de cursos de Formació a tots els nivells -tant dirigits al conjunt de l'empresa com a l'usuari final- i l'activitat del departament de Serveis -on destaquen propostes com la Nit Empresarial 2016, duta a terme a Salou, i les tasques dels departaments d'Internacionalització, Convenis i Assessoraments Individualitzats, entre altres-. 
 
Finalment, en l'apartat referent a l'Administració, podreu trobar-hi informació relativa a les polítiques de Qualitat que segueix la confederació i el Codi Ètic i de bon govern
 
Us adjuntem, en PDF, el document per a la seva consulta.