Odoo Members

Què necessites per fer rutllar el teu negoci?

Dur les regnes del teu negoci és un projecte apassionant i ple de reptes. Des de Cepta som conscients que la gestió del dia a dia planteja nombrosos interrogants. 

Treballem per ajudar a resoldre tots aquells petits esculls que, un cop superats, et permetran treballar sense condicionants. Encarem la nostra gestió a aconseguir les respostes ràpides que demanda el món empresarial. 

T'ajudem perquè et centris en el més important: impulsar la teva empresa. 

Consulta a continuació totes les avantatges que t'oferim.

Valoració i compravenda d'empreses

Quin valor creus que té la teva empresa? T'ajudem a posar en xifres la teva tasca i també t'assessorem en tots els canvis que implica encetar o finalitzar un projecte important com és el teu negoci. 

Traspàs i Successió d'empreses

Un canvi de rumb a la vista? Aconsegueix una segona vida per al teu negoci o opta a començar de nou en un nou projecte apassionant, agafant les regnes d'una empresa existent. 

Subvencions i ajuts europeus

Si estàs submergit en un mar de tràmits que et costen d'entendre, et donem un cop de mà. Tramitem els ajuts econòmics existents per ajudar-te a impulsar i aportar energia al teu projecte. 

Econòmic

Optimitzem la teva gestió financera i t'aconsellem en totes aquelles gestions que us poden servir per a ser més competitius. Si us calen dades per a facilitar la presa de decisions, us aconsellem i assessorem. 

Fiscal

Problemes per a resoldre algunes gestions del dia a dia? T'ajudem a desencallar gestions que poden servir per a impulsar i millorar el funcionament de la vostra empresa. Recolza't en la nostra experiència. 

Internacionalització

Eixampla el radi d'acció dels teus productes. Expandeix les fronteres del teu negoci i exporta el servei que ofereixes a nous mercats que marcaran l'abans i el després de la teva empresa. 

Finançament tradicional i alternatiu

Aconseguir l'impuls econòmic per a engegar projectes pot ser un dels grans problemes del dia a dia. Per aquest motiu, t'oferim vies per accedir a noves eines d'accés al crèdit, solucions que us permetran impulsar el vostre negoci. 

Mediació entre empreses

Conflictes a la vista? Podem ajudar-te. Intercedim en els desacords que afecten l'empresa per aportar noves vies i solucions competitives per a totes les parts. 

Compliance. Responsabilitat penal

Segueixes la normativa vigent? Et preocupa no fer-ho? Protegeix el teu negoci de delictes penals associats a la mala praxi i treballa sempre sobre segur. 

Protecció de dades

Les teves dades i les dels teus clients són bàsiques i han d'estar degudament protegides. T'expliquem com conservar i gestionar aquesta informació de la millor manera possible. 

Morositat

Et deuen diners? Recupera i elimina els deutes pendents que impedeixen que el teu negoci segueixi endavant amb l'energia que voldries. 

Destrucció certificada de documents

Elimina informació confidencial de manera segura i totalment legal aquella informació que ja no et sigui d'utilitat però que creguis que, igualment, ha d'estar degudament protegida. 

Certificació energètica

El preu de l'energia és un dels problemes als quals s'enfronta el teu negoci? Deixa't aconsellar pels nostres assessors, que t'oferiran mesures per estalviar en la teva factura elèctrica. 

Compra de gasolina i gasoil

Has de fer molts viatges per carretera i vols rendibilitzar al màxim el teu consum? T'oferim la possibilitat d'aconseguir-te desplaçaments més segurs i competitius amb els nostres avantatges en carburant. 

Protecció de dades

Les teves dades i les dels teus clients són bàsiques i han d'estar degudament protegides. T'expliquem com conservar i gestionar aquesta informació de la millor manera possible. 

Compra d'energia elèctrica

Decidit a fer el pas definitiu cap a l'estalvi? Et posem en contacte amb les empreses comercialitzadores especialitzades més competitives del sector. Els teus comptes a final de mes ho agrairan. 

ViaT-Teletac

Estalvia dos conceptes molt valuosos: temps i diners. T'oferim targetes que et permetran que les teves despeses en autopista siguin més lleugeres i que arribis abans i amb més garanties al teu destí. 

Treballem per a les empreses i amb les empreses 

Per això volem contactar amb el teu negoci

Per a més informació.

Contacteu amb nosaltres per a rebre tots els detalls d'aquests serveis. 
Treballem per a vosaltres..